Θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε; Μπορείτε να το κάνετε μέσα σε 20 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας αρκεί το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και την απόδειξη της παραγγελίας ή τιμολόγιο.


ΑΛΛΑΓH ΠΡΟΪOΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ:

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Τοποθετήστε τα είδη και την απόδειξη στην αρχική συσκευασία. 

Παραδώστε το δέμα στη Γενική Ταχυδρομική με χρέωση παραλήπτη ALTEX S.A. χωρίς επιβάρυνση κόστους επιστροφής

Η διεύθυνση επιστροφής είναι η ακόλουθη:
LOGIKA 4pl
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΘΕΣΗ ΠΛΑΚΩΤΟ, MAΓΟΥΛΑ T.K. 19018

Για κράτηση του προϊόντος με το οποίο επιθυμείτε την αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιήσετε καινούρια παραγγελία ακολουθώντας την ίδια διαδικασία μιας κανονικής παραγγελίας με αντικαταβολή, σημειώνοντας στο πεδίο ‘Σχόλια’ ότι είναι για αλλαγή. Σας επισημαίνουμε ότι όταν κάνετε κράτηση προϊόντος με νέα παραγγελία θα πρέπει να γνωρίζουμε τον αριθμό της αρχικής παραγγελίας καθώς και τα στοιχεία στα οποία έχει γίνει.

Η διαδικασία αλλαγής προϊόντος διαρκεί περίπου 7 ημέρες από την ημέρα που παραλαμβάνει το δέμα η αποθήκη μας και το τμήμα του ποιοτικού ελέγχου. Αν διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα στο προϊόν που επεστράφη, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών οφείλει να επικοινωνήσει μαζί σας για την επίλυση του ζητήματος. 

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει και πάλι μαζί σας. 

Εάν πραγματοποιήσετε την αλλαγή σας με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρία τότε επιβαρύνεστε εσείς τα έξοδα μεταφοράς.

Η δωρεάν αλλαγή προϊόντων ισχύει μόνο για μία αλλαγή ανά παραγγελία και μόνο για περιοχές εντός Ελλάδος και Κύπρου.


ΑΛΛΑΓH ΠΡΟΪOΝΤΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ FUNKY BUDDHA:

Μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν της παραγγελίας σας σε οποιοδήποτε κατάστημα Funky Buddha στην Ελλάδα (εξαιρούνται τα καταστήματα Attica), προσκομίζοντας την απόδειξη αγοράς από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Αλλαγές γίνονται στην τιμή αγοράς.

Σε περίπτωση που το κατάστημα δεν διαθέτει το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε, μπορεί να εκδοθεί άμεσα πιστωτικό κουπόνι. Η εξαργύρωση του πιστωτικού κουπονιού ισχύει έως και 6 μήνες από την έκδοση του, και μόνο στο κατάστημα που εκδόθηκε. Πιστωτικά δεν εκδίδονται και δεν εξαργυρώνονται στο funky-buddha.com

Για τις αλλαγές Δώρων, το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από τον αριθμό παραστατικού της απόδειξης ή το Barcode αλλαγής που υπάρχει εκτυπωμένο σε αυτήν.

>Βρείτε εδώ το πλησιέστερο σας κατάστημα.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ E-SHOP:

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής, με τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού

Τοποθετήστε το είδος/τα είδη μαζί με το έντυπο επιστροφής και την απόδειξη στην αρχική συσκευασία τους

Παραδώστε το δέμα στη Γενική Ταχυδρομική με χρέωση παραλήπτη ALTEX S.A. χωρίς επιβάρυνση κόστους επιστροφής

Η διεύθυνση επιστροφής είναι η ακόλουθη:
LOGIKA 4pl
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ, ΘΕΣΗ ΠΛΑΚΩΤΟ, MAΓΟΥΛΑ T.K. 19018

Η διαδικασία της επιστροφής χρημάτων διαρκεί συνήθως 14 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που γίνει η παραλαβή του προϊόντος στις αποθήκες μας. Αυτό συμβαίνει γιατί όλες οι επιστροφές περνούν αρχικά από το τμήμα ποιοτικού ελέγχου και στη συνέχεια τις επεξεργάζονται τα αρμόδια τμήματα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κατά τον ποιοτικό έλεγχο κάποιο ελάττωμα στο προϊόν που επεστράφη, το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επίλυση του ζητήματος.

Εάν πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη μεταφορική εταιρία τότε επιβαρύνεστε εσείς τα έξοδα μεταφοράς.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ FUNKY BUDDHA:

Δεν υποστηρίζεται η επιστροφή χρημάτων από παραγγελίες e-shop στα φυσικά μας καταστήματα. Θα πρέπει να ακολουθηθεί η παραπάνω διαδικασία για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφτείτε κάποιο κατάστημα μας και να γίνει έκδοση πιστωτικού κουπονιού. Η εξαργύρωση του πιστωτικού κουπονιού ισχύει έως και 6 μήνες από την έκδοση του και μόνο στο κατάστημα που εκδόθηκε. Πιστωτικά δεν εκδίδονται και δεν εξαργυρώνονται στα καταστήματα Attica και στο funky-buddha.com


Για λόγους υγιεινής, δεν δεχόμαστε αλλαγές & επιστροφές σε εσώρουχα & κάλτσες.